Pek-Snack® franšiza

Pek-Snack® franšiza je kompleksni proizvođačko-prodajni sustav, osnovan za pečenje mini i MAXI peciva od lisnatog tijesta u prodajnom prostoru partnera – korisnika franšize.

Jedinstveni proizvod i jedinstvena tehnologija!
Osim posebnih, duboko smrznutih polugotovih peciva koji se distribuiraju u sustavu, naši partneri-primatelji franšize dobivaju potpuni tehnološko-korisnički servis, marketinšku i logističku potporu, know-how, brand, vrhunsku kvalitetu i prepoznatljivost na tržištu što im osigurava sigurnost poslovanja.

Ugovorni partneri Pek-Snack® franšize kao sredstva za rad u svom prodajnom mjestu besplatno dobivaju na korištenje uređaje za pečenje Pek-Snack® proizvoda.

Uređaj za pečenje Pek-Snack® proizvoda je digitalna pećnica koja zauzima površinu manju od 1m2, za rad je potrebna obična strujna mreža od 220V-a, a potrošnja uređaja je samo 2,8 kW-a i ne zahtijeva instalaciju vode.

Pek-Snack® franšiza osigurava prije početka funkcioniranja prodajnog mjesta točnu provedbu obuke i tehnologije pečenja, za koje partner ne mora imati nikakva posebna predznanja, obrazovanje ili iskustvo.

 

Pek-Snack® Star

Pek-Snack® Star je ekskluzivni, najviši nivo franšize, koji je definiran Ugovorom o franšiznoj poslovnoj suradnji, koji nosi istoimeni naziv, između Pek-Snack Franšiza d.o.o. i primatelja franšize – partnera. Ugovor Pek-Snack® Star sadrži specijalne uvjete i najveći uspjeh u funkcioniranju i rezultatima poslovanja primatelja franšize – partnera je moguć kroz ovaj vid ugovora. Ovim ugovorom su definirana sva prava i obveze partnera, koji uz dugoročnu suradnju omogućava primatelju franšize – partneru najpovoljniji odnos ulaganja i troškova (troškovi opremanja dućana), te rezultata poslovanja uz uvjet striktnog poštivanja pravila i uvjeta rada franšize.

Putem ugovora Pek-Snack® Star partneri kao sredstva za rad u svom prodajnom mjestu koriste i namještaj za prezentaciju Pek-Snack® proizvoda.

Namještaj za prezentaciju Pek-Snack® proizvoda čini više vrsta prodajnih vitrina i pulteva, koji su unificirani za cijeli sustav franšiznih partnera. Vitrine i pultevi su izrađeni od kvalitetnih materijala i proizvode se namjenski i ekskluzivno u vlastitoj organizaciji. Dizajn i boje materijala su u karakterističnim bojama Pek-Snack® franšize. Vitrine su ostakljene i osvijetljene (220 V), a svojom konstrukcijom osiguravaju idealnu prezentaciju proizvoda, mogućnost kontinuirane nadopune pečenih proizvoda i preglednost proizvoda naspram kupca,  što olakšava željeni odabir prilikom kupnje. Pultevi čine sklad sa vitrinom, a pri tome omogućavaju razmještaj potrebnih ostalih sredstava za rad (kasa,vaga). Vitrine i pultevi su na raspolaganju u više dimenzija. Potreban adekvatni namještaj, po vrsti i količini, za pojedini dućan dogovaraju predstavnici Pek-Snack® franšize sa franšiznim partnerom – primateljem franšize.

 

Pek-Trend linija

Ovo je tip ugovora koji  omogućava  partnerima koji žele da u svom poslovanju koriste dio proizvoda  iz našeg  asortimana bez uključivanja u franšizni sustav. To je tip ugovora o dostavi u kojem partneri ne mogu koristiti naš brend i druga franšizna obilježja. Takav tip ugovora ne obuhvaća mogućnost korištenja naših uređaja za pečenje. Ovakav vid ugovora obuhvaća mogućnost nabave isključivo proizvoda iz asortimana MAXI proizvoda i TRO-CUT Pizze.

 

Kako do franšize u „pet koraka“

Prvi korak: KONTAKT - Kontaktirajte nas i popunite upitnik - što više informacija to brže do cilja!

Drugi korak: LOKACIJA - Lokacija, lokacija... LOKACIJA! Procijenimo i odobrimo

Treći korak: UGOVOR - Sklapanje ugovora o franšiznoj suradnji

Četvrti korak: PLAN I PRIPREMA - Planiranje i priprema za otvaranje franšizne jedinice

Peti korak: AKTIVACIJA - Dekoriranje, obuka, aktivacija, degustacija