Povijest

Pek-Snack® franšiza je jedan od najuspješnijih franšiznih sustava ikada.

Pek-Snack® franšiza je kompleksni proizvođačko-prodajni sustav, osnovan za pečenje mini i MAXI peciva od lisnatog tijesta u prodajnom prostoru partnera – korisnika franšize. Mađarska firma Pek-Snack Kft. iz svoje tvornice od prvog dana (1998 g.) dostavlja najkvalitetnije proizvode naše franšize na hrvatsko i mađarsko tržište. To je 15 godina iskustva u proizvodnji dubokosmrznutih peciva vrhunske kvalitete, u dostavi (logistika) našim partnerima i 15 godina pripremanja proizvoda za krajnje potrošače koje partneri vrše na svojim prodajnim mjestima.

Pek-Snack Kft. je vlasnik i osnivač firme Pek-Snack Franšize d.o.o. – Zagreb, Hrvatska, koja je vlasnik franšiznih prava za Pek-Snack brand već dugi niz godina i nosioc naziva SUPERBRANDS - Hrvatske 2010, 2011, 2012 g. To je priznanje za izuzetnu kvalitetu i uspješnost koja se očituje prvenstveno kroz dugogodišnje zadovoljstvo i vjernost naših potrošaća.

Pozicija lidera u svojoj branši ogleda se i kroz činjenicu da je i u krizi ostvaren rast, s čime se samo izuzetne firme mogu pohvaliti. No ključ uspjeha je stalna adaptacija i potencijal za rast.

Matična firma Pek-Snack Kft., koja je najjača po kapitalu i likvidnosti u branši u Mađarskoj, planira više zemalja pokriti s Pek-Snack® brandom, među ostalim postepeno i Hrvatsku, da se zna da što je uvijek bilo najbolje i dalje će ostati najbolje.

„PEK–SNACK - NOVO IME NAJBOLJEGA”

Promjena je samo, što najbolji ima, novo ime – PEK-SNACK. Ista tvornica 15 godina, isti ljudi, isti princip, najbolja kvaliteta - novo ime. Pokazala se potreba, a i volimo uvoditi uvijek nešto novo - to je zadaća lidera.

Izraz Pek Snack je kovanica koja sugerira moderne,kvalitetne, cijenom povoljne pekarske proizvode i prvenstveno vrhunsku kvalitetu popularnog „snacka“ za sve generacije.

Kao naziv za mini i MAXI peciva - pokazuje proširenost zaštićenog brenda, koji u Hrvatskoj ekskluzivno zastupa firma Pek-Snack Franšiza d.o.o., kao vlasnik svih prava za Pek-Snack u Hrvatskoj koja ne mogu biti ograničena u korištenju od strane matične firma Pek-Snack Kft. ili neke treće strane.

Proteklih godina jedna od tradicija je i priređivanje nagradnih igara za naše vjerne kupce.I ove 2011. g. Priređujemo nagradnu igru – „Pek-Snack” kojom nastavljamo uspješno organiziranje takve vrste promocije sa svojim partnerima i sponzorima (VOLKSWAGEN, PORSCHE-AUTO, KYMCO, LENOVO, VIA-TRAVEL, KING CROSS, SOLIDUM, WEST-GATE SHOPING CITY, ARENA-CENTAR). U prethodnim nagradnim igrama smo na zadovoljstvo naših kupaca podijelili 1 auto, 4 krstarenja, 6 putovanja avionom, 18 osobnih računala – laptopa, 120 MP4 playera, 17 skutera, 200 poklon paketa, 10 nogometnih lopti ADIDAS WORLD CUP 2010 i 10 nogometnih dresova Pek-Snack Team Croatia.