Proizvodnja

Proizvodnja – HACCP, ISO 22 000, IFS!

Proizvodnja Pek-Snack® proizvoda se odvija u našoj automatiziranoj tvornici na 6000 m2, u skladu s uvjetima najstrožih standarda Europske Unije (HACCP, ISO 22 000, IFS). Naša tvornica proizvodi kontinuirano već 15 godina za tržište Hrvatske(sa cca. 500 prodajnih mjesta – franšiznih partnera) i Mađarske(sa cca. 700 prodajnih mjesta –franšiznih partnera).

U listopadu 2010 g. završen je novi investicijski ciklus u proizvodnju vrijedan 2,5 miliona EUR–a kojim je proširen kapacitet proizvodnje i dobivena tehnologija svjetskog nivoa. Kompjuterski se upravlja i kontrolira proizvodnja, putem integriranog suvremenog SAP sustava. Time je dobiven najviši nivo kontrole i osiguranja kvalitete proizvoda (ISO 22 000, IFS ) koji provodi visoko educirano i iskusno osoblje. Izvorna kvaliteta Pek-Snack® mini i MAXI proizvoda se neposredno nakon oblikovanja i punjenja, štiti i čuva termičkom obradom - zamrzavanjem

.     

Rok uporabe zamrznutih i polugotovih proizvoda je 180 dana unutar kojih zadržavaju sve svoje izvorne kvalitete. Proizvodi su pakirani u kilogramskoj ili komadnoj ambalaži, a za dostavu i skladištenje proizvoda potrebna je temperatura od –18°C. Na prodajnom mjestu proizvodi se pripremaju i peku prema uputama za pečenje i nude kupcima, pružajući im potpuni užitak svježe ispečenog peciva.

Naši proizvodni pogoni proizvode u postojanim od nas stvorenim visokim standardnim uvjetima. U proizvodnom pogonu Pek-Snack® franšize dizanje tijesta za proizvode godinama obavljamo sami u posebnim uvjetima.Kao rezultat toga, partneri u franšizi mogu uštedjeti mnoge radne sate i ispeći velike količine peciva, stabilne ujednačene kvalitete koje mogu ponuditi svojim kupcima.

Krajnji rezultat je vrhunska neupitna kvaliteta proizvoda koja se odražava kroz ljubav i prijateljstvo naših potrošača. Taj odnos je nešto na što smo sve ove godine posebno ponosni!

rezultat / stranica
prikazano 13-20 od 20 rezultata
/ 2 stranica
rezultat / stranica
prikazano 13-20 od 20 rezultata
/ 2 stranica