Međunarodni standardi prehrane

Proizvodnja Pek-Snack® proizvoda se odvija u skladu s uvjetima najstrožih standarda prehrane Europske Unije i najvažnijim međunarodnim standardom prehrane (IFS).

Već 2005 godine od primjene IFS 4, i 26. ožujka 2006 od primjene IFS 5 standarda, sigurnost hrane i sustava upravljanja kvalitetom, imaju jedinstven pristup. Kontrola svih poljoprivrednih proizvoda, prerade hrane i proizvodnih procesa. Temelj su načela HACCP, sigurnosti hrane u svim potencijalnim kritičnim točkama, što ima presudno veliku ulogu u kvaliteti i u skladu s odnosom prema kupcima. U ovom sustavu  neophodno je praćenje proizvedenog pekarskog proizvoda. Dobivanjem povratnih informacija od kupaca ne samo da želimo provesti ispravljanje potencijalnih pogrešaka, već koristeći informacije dobivene od njih, u proizvodnji pekarskih proizvoda nastojimo biti u potpunosti u stanju zadovoljiti potrebe naših kupaca.